Over Seniorweb Nuenen

SeniorWeb Nuenen is een onafhankelijke stichting bedoeld om 50-plussers d.m.v. cursussen, workshops en helpdesk wegwijs te maken met Windows-computers, Apple computers, Android-smartphones en -tablets en iPads.
Ze is gehuisvest in een multifunctionele ruimte in Bibliotheek Dommeldal.

SeniorWeb Nuenen is aangesloten bij het landelijke SeniorWeb.
Het lidmaatschap van (landelijk) SeniorWeb biedt de voordelen van interessante nieuwsbrieven en online ondersteuning. Aanmelding hiervoor is mogelijk via www.seniorweb.nl

Cursussen in het cursusjaar 2021:

   • Klik & Tik: maak op uw eigen tempo kennis met de computer
   • Doe meer met Windows 10, voorlopig alleen voor beginners
   • iPad: voorlopig alleen de basiscursus
   • Android smartphone/tablet: voorlopig alleen de basiscursus
   • FastStone beeldbewerking

Dankzij bijdragen van gemeente Nuenen, bibliotheek Dommeldal en SeniorWeb Nuenen kan de cursus “Werken met de e-overheid” dit seizoen gratis aangeboden worden (maar nu nog even niet, sorry).
Bibliotheek Dommeldal zorgt er voor dat Klik & Tik gratis is.

HELPDESK:
Om de drempel naar ons lokaal zo laag mogelijk te houden is de helpdesk ook dit seizoen weer geheel gratis (zie rubriek “Helpdesk“)

COMPUTER CAFÉ (wordt op dit moment nog niet georganiseerd)
In samenwerking met Bibliotheek Dommeldal wordt elke donderdagochtend een Computercafé georganiseerd waarop telkens een ander onderwerp behandeld wordt (zie *Computercafé*).

 

 

 

Meer informatie over bovenstaande activiteiten en de mogelijkheid om in te schrijven voor een van de cursussen is er op onze open dag.

Telefonische informatie over cursussen en inschrijvingen kunt u ook verkrijgen bij: Mw. Mart Lokker, tel. 040-2840219, op werkdagen tussen 17:00 en 18:00 uur