Over Seniorweb Nuenen

SeniorWeb Nuenen is een onafhankelijke stichting bedoeld om 50-plussers d.m.v. cursussen, workshops en helpdesk wegwijs te maken met Windows-computers, Apple computers, Android-smartphones en -tablets en iPads.
Ze is gehuisvest in een multifunctionele ruimte in Bibliotheek Dommeldal.

SeniorWeb Nuenen is aangesloten bij het landelijke SeniorWeb.
Het lidmaatschap van (landelijk) SeniorWeb biedt de voordelen van interessante nieuwsbrieven en online ondersteuning. Aanmelding hiervoor is mogelijk via www.seniorweb.nl

Cursussen:

Klik & Tik: maak op uw eigen tempo kennis met de computer
Werken met de e-overheid (Digisterker)
Doe meer met Windows 10, zowel voor beginners als voor gevorderden
Orde op de PC (mappen & bestanden)
MAC cursus, werken met een Apple computer: Basis en Vervolg
iPad: Basiscursus en Vervolgcursus
Android smartphone/tablet: Basiscursus + Vervolgcursus
Fotoalbums maken
Werken met Faststone

Dankzij medewerking van gemeente Nuenen, bibliotheek Dommeldal en SeniorWeb Nuenen kan de cursus “Klik en Tik”, “Werken met de e-overheid” en MijnGezondheidsnet” gratis aangeboden worden.

HELPDESK:
Om de drempel naar ons lokaal zo laag mogelijk te houden is de helpdesk ook dit seizoen weer geheel gratis (zie rubriek “Helpdesk“)

COMPUTER CAFÉ
In samenwerking met Bibliotheek Dommeldal wordt elke donderdagochtend een Computercafé georganiseerd waarop telkens een ander onderwerp behandeld wordt (zie *Computercafé*).

ALGEMENE INFO
Meer informatie over bovenstaande activiteiten en de mogelijkheid om in te schrijven voor een van de cursussen is er op onze open dag.

Telefonische informatie over cursussen en inschrijvingen kunt u ook verkrijgen bij: Mw. Mart Lokker, tel. 040-2840219, op werkdagen tussen 17:00 en 18:00 uur