SeniorWeb Nuenen september 2018

Start van seizoen 2018-2019

Zoals ieder jaar starten we in september weer met het nieuwe seizoen:

De helpdesk is op maandag 3 september weer van start gegaan, op zaterdag 15 september is onze open dag, op woensdag 19 september (tussen 19.00 en 20.00 uur) kunt u alsnog voor een nieuwe cursus inschrijven en vanaf maandag 1 oktober starten de cursussen weer.

OPEN DAG

Tijdens de Open Dag op zaterdag 15 september van 10.00 tot 15.00 uur kunt u eens binnenlopen in ons lokaal in de bibliotheek om u te laten informeren over alle SeniorWeb activiteiten in Nuenen. Loop gerust even binnen, de koffie zal klaar staan.

Indien u zich tijdens deze open dag inschrijft voor een van de cursussen krijgt u 10 % korting op de cursusprijs.

Cursusprogramma

Op het programma staan uiteraard weer een aantal cursussen die er vorig jaar ook op stonden, maar sommige cursussen zijn nieuw of vernieuwd:

Klik & Tik cursus, het succes van afgelopen seizoen, veel echte beginners hebben met plezier en in hun eigen tempo de digitale wereld verkend.
Voor mensen die al wat langer met Windows werken, maar daar toch wel iets meer van willen weten is er de cursus Meer met Windows 10, u heeft dan nog de keuze tussen de cursus voor beginners en die voor gevorderden.
Orde op de PC (was Mappen en Bestanden) leert u hoe en waar u alles (bv foto’s) op kunt slaan zodat u het later weer terug kunt vinden. De cursus is uitgebreid van 3 naar 4 lessen.
Android smartphone/tablet, is in de loop van afgelopen seizoen geheel vernieuwd en bestaat nu uit een Basiscursus van 4 lessen en een Vervolgcursus van 4 lessen.

Andere vertrouwde cursussen, zoals Fotoalbums maken, iPad en MAC (Apple computer) staan ook weer op het programma, zie hiervoor het Cursusboekje in de PDF-bijlage.

Wacht u de open dag niet af , maar wilt u meteen inschrijven op een van de cursus kan dat via:

Inschrijfformulier in het cursuslokaal (tijdens de maandagse helpdesk)

– Via deze website met de link: Inschrijven

– Telefonisch bij Mw. Mart Lokker, 040-2840219 (vanaf 10 september, liefst tussen 17.00 en 18.00 uur)

HELPDESK

De helpdesk op maandagmiddagen van 14.00 tot 16.00 uur is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor langduriger hulp staat er collectebus voor een vrijwillige financiële bijdrage. Voor de technische helpdesk op woensdagmiddag dient u een afspraak te maken.

COMPUTERCAFÉ

Het Computercafé gaat eind oktober weer van start, het programma hiervan ligt nog niet vast. U wordt daar later nog over geïnformeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *