Nieuwsbrief sept 2022

Na twee seizoenen in het teken van het coronavirus rekenen/hopen we nu op een “normaal” cursusseizoen, uiteraard blijven we voorzichtig en zullen we corona gedragsregels in acht moeten nemen.

We starten met een open dag waarop we het cursusprogramma kunnen toelichten en waar u op de hoogte gebracht wordt van alle activiteiten van SeniorWeb Nuenen en waarop u zich natuurlijk voor een van onze cursussen kunt laten inschrijven.

CORONA maatregelen

Hoe het in de loop van het najaar zal gaan is natuurlijk ongewis, het enige wat we kunnen doen is voorzichtigheid in acht nemen in de onderlinge contacten.

Omdat we met meer mensen van de zelfde apparatuur gebruik maken (laptops, muizen, etc.) blijft het van belang om  bij binnenkomst de handen te ontsmetten. Er zal daartoe een flesje desinfecteringsgel gereed staan.

HELPDESK

De helpdesk is weer iedere maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur voor iedereen geopend.

Indien u een probleem of een vraag heeft loop dan gerust eens binnen, onze vrijwilligers zullen u met raad en daad bijstaan. De helpdesk is ook dit seizoen in principe weer GRATIS, indien u zich naar tevredenheid geholpen voelt kan een vrijwillige bijdrage in de klaarstaande bus gedeponeerd worden.

Bij een wat grotere vraag kan er een afspraak voor een privéles gemaakt worden.

COMPUTERCAFÉ

Om technische redenen start het Computercafé pas op donderdag 3 november. Het programma ligt nog niet geheel vast, daarom deze oproep:

Maak uw wensen voor een onderwerp voor het Computercafé kenbaar via mailing@seniorweb-nuenen.nl , we kunnen ons programma daar nog op aanpassen.